0768 098 268 - Denisa; 0737 571 397 - Andrei
Luni - Duminica 9:00 - 22:00
office@universeparty.ro
Prin activitățile organizate urmărim să creem o atmosferă în care copilul se poate manifesta în mod natural, autentic, unde se poate auto-descoperii și învăța cum sa fie într-o relație , beneficiind de suportul, înțelegerea și căldura celor din jurul lui.

Animația constă în jocuri distractive și interactive adaptate vârstei copiilor, dansuri și coregrafii, concursuri, spectacole de baloane de săpun, facepainting și modelaj de baloane.

În cadrul procesului de dezvoltare socială și prin interacțiune copiii își descoperă abilitățile, învață să înțeleagă motivațiile și consecințele comportamentului și ajung să înțeleagă relațiile umane. De asemenea joaca pentru copii este o activitate deliberată care cere implicare, angajament și efort. De acea jocul este unul dintre aspectele principale pe care ne vom axa în activitățile organizate pentru copii.

Jocul reprezintă activitatea dominantă din primii ani de viață a unui copil, fiind o experiență formativă majoră pe plan mintal, fizic, emoțional și spiritual. Un alt beneficiu al jocului este acela de a stimula creativitatea.

Prin concursuri și lucrul în echipe încurajăm îmbunătățirea calităților de comunicare și relaționare între copii. Fixarea unor principii solide cum ar fi disciplina, încrederea în sine și în colegul lui, toleranța, solidaritatea, empatia și responsabilitatea. De asemenea copiii au posibilitatea de a se specializa într-un anumit subiect sau activitate în îndeplinirea scopului comun.

Facepaintingul este o activitate deosebit de distractivă și de atractivă pentru copii, dându-le posibilitatea să intre în pielea personajului preferat, fie că e vorba de un super erou, fie că e un fluturaș delicat, o pisică, un tigrișor, un pirat sau o prințesă. Făcute din materiale non-toxice și în perfectă siguranță pentru pielea copiilor, pictura pe față poate fi una dintre părțile cele mai amuzante ale unei petreceri. Fetițele nu vor mai fi invidioase pe machiajul mamelor ci invers, iar băieții vor avea ocazia să se considere niște pirați care se pornesc curajoși la lupta cu… tortul.

O altă activitate va fi axată pe dansuri, coregrafii și jocuri bazate pe muzică. Sursa muzicii la petrecere va fi asigurată de personaj, care va veni echipat cu o boxă portabilă și, dacă este nevoie, și cu microfon.

Modelajul baloanelor (numit și sculptură din baloane) este arta de a face animale ușor de recunoscut (cățel, pisică, ursuleț) ori obiecte (sabie, inimioară, baghetă magică) prin răsucirea unor baloane.

Mișcarea ajută copilul să își coordoneze mai bine corpul, poziționarea lui, să își coordoneze mișcările, să își dezvolte funcțiile senzoriale, dar să și învețe semnificația limbajului corporal și însemnatatea acestuia în crearea unor relații. De asemenea, prin o mai bună cunoaștere corporală copiii pot intra mai ușor în contact cu emoțiile lor.

Ai un eveniment?