Animatori petreceri
copii

La Universe Party gasesti animatori petreceri copii, pentru Bucuresti sau Ilfov, profesionisti si experimentati la evenimente unde sunt prezenti micuti.

Distractie cu animatori petreceri copii

Programul de animatie consta în jocuri distractive si interactive adaptate varstei copiilor. Prichindeii se vor bucura de dansuri, concursuri, coregrafii, baloane modelate, pictura pe fata si tatuaje temporare pe manute.

La noi gasesti

Orice personaj vrei

Nu este un secreti care sunt cei mai indragiti eroi de poveste, de catre cei mici. Caractere precum Mickey Mouse, Minnie Mouse, printesele Disney sau super-eroi ca Spiderman sau Batman nu lipsesc din preferintele copiilor. Noi stim asta si avem pregatite pentru micuti toate aceste personaje celebre. Dar, din experienta noastra, de peste 10 ani in acest domeniu, am invatat ca mai sunt si alti eroi din desene animate sau filme, poate nu la fel de celebrii ca cei enumerati mai sus, dar la fel de iubiti. Ei bine, noi ii avem si pe acestia in portofoliul nostru. Asadar, pune-ne la incercare!

Universe Party

Alege calitatea

Universe Party   

Ai incredere

Animatorii nostri sunt profesionisti

Suntem mandri sa va spunem ca avem sute de costume, de cea mai buna calitate, astfel ingloband toate preferintele copiilor. Dar asta nu e tot. Cel mai tare ne mandrim cu artistii nostri care imbraca aceste costume si dau viata personajelor adorate de copii.

Animatorii Universe Party sunt tineri extrem de talentati, special antrenati sa aduca aduca distractie si voie buna la evenimente dedicate copiilor. Sunt profesionisti, seriosi si punctuali. Asadar ii poti chema cu toata increderea la petrecerea copilului tau.

Iti promitem

Petreceri de poveste

La Universe Party, punem mare pret pe fiecare detaliu, pentru ca suntem constienti de impactul petrecerilor aspura micutilor, mai ales pentru sarbatorit.

animatori petreceri copii superparty
2. Carusel
animatori petreceri copii - superparty 05

Pachete

Pentru ca stim ca petrecerile unde sunt prezenti micuti sunt diferite, ti-am pregatit, nu mai putin de 9 pachete, astfel incat sa il poti alege pe cel potrivit pentru  evenimentul tau.

Pachet 1

1 personaj – 1 oră

Pret: 170 lei

Pachet 2

1 personaj – 2 ore + tricou personalizat sarbatorit

Pret: 340 lei

Pachet 3

1 personaj – 2 ore + balon cifră pentru sarbatorit

Pret: 340 lei

Pachet 4

1 personaj – 2 ore + balon Exploder (conţine surprise dulci)

Pret: 340 lei

Pachet 5

1 personaj – 2 ore + piniata personalizată cu personajul preferat

Pret: 390 lei

Pachet 6

2 personaje– 2 ore + tricou personalizat sarbatorit

Pret: 520 lei

Pachet 7

1 personaj – 2 ore + 1 ora vată de zahăr sau popcorn

Pret: 490 lei

Pachet 8

2 personaje – 2 ore + balon Exploder (conţine surprise dulci)

Pret: 540 lei

Pachet 9

2 personaje – 2 ore + piniata personalizată cu personajul preferat

Pret: 590 lei

5/5 - (334 votes)
Sună acum!