Animatori petreceri copii

La Universe Party gasesti animatori petreceri copii, pentru Bucuresti sau Ilfov, profesionisti si experimentati la evenimentele unde sunt prezenti prichindei. Bucuria de pe chipurile copiilor este nepretuita, cand la petrecere vine un animator ce ii da viata personajului lor preferat.

Distractie cu animatori pentru copii

Programul nostru de animatie la petreceri consta în jocuri distractive si interactive adaptate varstei micutilor. Animatorii pentru copii, ii vor distra pe acestia si cu concursuri, dansuri, coregrafii, baloane modelate, pictura pe fata si tatuaje temporare pe manute. Dupa aceasta etapa de animatie pentru copii bucuria devine si mai mare. Petrecerea se umple de cadouri precum piniata, baloanele umplute cu surprize dulci, confetti, masina de vata de zahar sau popcorn.

La noi gasesti

Orice personaje vrei

Nu este un secret care sunt cei mai indragiti eroi de poveste ai copiilor. Caractere precum Mickey Mouse, Minnie Mouse, printesele Disney (inclusiv Elsa)  sau super-eroi ca Spiderman sau Batman nu lipsesc din preferintele niciunui copil. Noi stim asta si avem pregatite pentru micuti toate aceste personaje celebre. Dar, din experienta noastra, de peste 10 ani ca animatori la petreceri, am invatat ca mai sunt si alti eroi din desene animate sau filme, poate nu la fel de celebrii ca cei enumerati mai sus, dar la fel de iubiti.  Ei bine, noi ii avem si pe acestia in portofoliul nostru. Asadar, daca esti din Bucuresti sau Ilfov, pune-ne la incercare! (Venim si la domiciliu.)

personaj scooby doo de inchiriat

Universe Party

Alege calitatea

Universe Party   

animatoare petreceri copii

Ai incredere

Alege animatori petreceri copii

Suntem mandri sa va spunem ca avem sute de costume, de cea mai buna calitate, astfel ingloband toate  preferintele. Dar si mai tare ne mandrim cu animatorii ce imbraca costumele acestea la petreceri si, prin animatie, le dau viata personajelor adorate de copii.

Echipa Universe Party, inseamna animatori pentru copii, extrem de talentati si antrenati sa aduca aduca distractie si voie buna la evenimente dedicate celor mici. Sunt profesionisti, seriosi si punctuali. Asadar ii poti chema cu toata increderea la petrecere pentru copilul tau.

Oferta de pret animator (Pachete)

Pentru ca stim ca petrecerile unde sunt prezenti micuti sunt diferite, ti-am pregatit, nu mai putin de 7 pachete cu animatori, astfel incat sa il poti alege pe cel potrivit pentru evenimentul tau.

Universe 1

1 Personaj 2 ore – 470 lei

Universe 2

2 Personaje 1 oră – 470 lei

(pachet valabil de Luni până Vineri)

Universe 3 - Cel mai popular pachet

2 Personaje 2 ore + Confetti party – 840 lei

Universe 4

1 personaj 1 oră + Tort din dulciuri (pentru 22-24 copii) – 590 lei

Universe 5

1 Personaj 2 ore + 1 oră Vată de zahăr + 1 oră Popcorn – 840 lei

(orele de vată si popcorn sunt consecutive)

Universe 6

1 Personaj 2 ore + Banner personalizat + Tun confetti + Lumânare tort – 540 lei

Universe 7

1 Personaj 3 ore + Spectacol 4 ursitoare botez – 1290 lei

Iti promitem

Petreceri de poveste

La Universe Party, punem mare pret pe fiecare detaliu, pentru ca suntem constienti de impactul nostru asupura micutilor, mai ales pentru sarbatorit. Asadar, poti sa rezervi cu incredere animatori la petreceri pentru copii, de la Universe Party profesionisti, experimentati si punctuali.

animatori petreceri copii bucuresti
animatoare elsa
animator petreceri copii bucuresti si ilfov
4.9/5 - (376 votes)
Sună acum!