Arcade baloane

Arcade din baloane pentru botez, nunta sau aniversare majorat (18 ani), oferite de Universe Party, in Bucuresti si in Ilfov. La noi gasesti arcadele de care ai nevoie la petrecerea ta.

Petrecerile sunt mai frumoase cu baloane

Arcadele din baloane sunt o modalitate fabuloasa de a pune in valoare un eveniment, dandu-i culoare si atragand atentia intr-un mod pozitiv. Aceste decoratiuni sunt la fel de frumoase atat in interior, cat si in exterior. De asemenea, ele sunt adesea folosite si ca fundal pentru fotografii.

Oferta personalizata

Arcade baloane botez

Pentru noi, este intodeauna un privilegiu sa fim implicati intr-un eveniment atat de special cum este botezul copilului. Stim ca in acel decor se vor crea amintiri ce vor ramane pe viata, inclusiv in fotografii. Asadar, suntem constienti ca este un eveniment foarte important pentru voi si de aceea ii acordam atentia cuvenita.

Serviciul nostru de decorare a baloanelor la botez include proiectarea, planificarea, crearea si instalarea arcadelor conform dorintelor take. Desigur, va putem consilia cu experienta noastra, pentru a alege cel mai bun decor posibil.

arcada baloane

Universe Party

Alege calitatea

Universe Party   

arcada baloane majorat(

18 ani

Aranjamente baloane majorat

Cu siguranta, noi iti putem oferi decorul potrivit pentru a sarbatori ca in sfarsit devii adult! Decoratiunile noastre pentru aniversarea de majorat sunt modalitatea perfecta de a face aceasta etapa de zi de nastere cu atat mai speciala.

Implinirea varstei de 18 ani se intampla o singura data, asa ca fa din aceasta o seara de amintit cu organizarea perfecta a petrecerii. Iar in ceea ce priveste decorul, nu trebuie sa iti mai faci griji. Lasa aceasta parte in grija noastra si totul va fi pe masura asteptarilor tale.

Clipe fericite

Decoratiuni de nunta

Decorul nuntii voastre nu trebuie sa fie unul oarecare, ci si sa va reprezinte pe voi doi ca si cuplu. Arcadele din baloane sunt nelipsite de la orice nunta si din motive intemeiate! De la fundaluri pentru ceremonie pana la intampinarea oaspetilor la receptie, acest element de decor este de mare efect.

 

decoratiuni nunta bucuresti
arcade baloane nunta
aranjamente nunta bucuresti
5/5 - (416 votes)
Sună acum!